fbpx

Сервис и резервни деловиОвластен сервис

Аутомакедонија АД Скопје е овластен сервисер на PIAGGIO Commercial во Македонија.

Сервисниот центар е комплетно опремен (со дијагностички уред, специјален алат и опрема) според строгите стандарди на PIAGGIO за одржување и сервисирање на возилата на Италијанскиот производител.

Сервисот е лоциран во комплексот на Аутомакедонија во населбата Кисела Вода (Бул. Борис Трајковски бр.21, Скопје), а сервисна поддршка можете да побарате и во сервисниот центар на Аутомакедонија во Битола (Новачки пат бб).

Во Аутомакедонија се употребуваат оригинални резервни делови, препорачани потрошни материјали од производителот на возилата, а инжинерскиот кадар и сервисерите ја следат континуираната обука на PIAGGIO за професионално извршување на работните задачи.

Контактирајте не за сите Ваши прашања, барања и потреби поврзани со возилата на Piaggio Commercial.

Ви треба сервисна поддршка и резерви делови? Ве очекуваме!