fbpx

Piaggio Porter Кипер

ви треба помош?

Контактирајте не за сите Ваши потреби.

Многу товар во мало пакување

Киперската изведба на Porter се одликува со неговата флексибилност и агилност и со одлични својства (капацитет) на товарање до 1.060 килограми кај верзијата Maxxi.

Задниот утоварен дел се отвара дуално (мануелно и автоматски) до агол од 45 степени и овозможува лесно кипање (истоварање).

Овој кипер е идеален за фирми кои се занимаваат со одржување, работат во општинските комунални фирми, градежни компании за истовар на погабаритни пратки.

Достапен во следните верзии

Вашиот Porter кипер можете да го изберете :

  • Со бензински мотори, или со Ecopower моторите со комбинирана употреба на бензин и LPG
  • Со редуциран капацитет на товарање за уште поекономично возење
  • Како Maxxi верзија со бензинските мотори, или со би-горивните (Еcopower – бензин + LPG или Greenpower мотори на бензин + CNG)
  • Во верзија Extra со повеќе опрема

Достапен во три каросериски изведби

Киперот може да се набави во следните изведби

  • Porter Tipper Bed
  • Porter Maxxi Short Deck
  • Porter Maxxi Long Deck

Ценовник Piaggio Porter Maxxi

Побарајте понуда од нашите продажни консултанти