fbpx

Piaggio Porter: Fixed Deck

Porter 3 16-9

Piaggio Porter: Fixed Deck

Замислен да го понуди целиот простор што ви е потребен за секоја работа, Porter NP6 Fixed Deck е идеална верзија за секој професионалец кој има потреба од платформа за товарење каде што секој сантиметар може да се користи ефективно.

Тешките и гломазни товари не се проблем: лесен пристап до целиот товарен простор и практичните системи за прицврстување го прават транспортот едноставен и безбеден.

Во зависност од избраното меѓуоскино растојание, можете да изберете стандардна или дополнителна должина на товарен простор врз основа на вашите транспортни потреби.

Платформата е позиционирана само 8000mm од земја, а собира до 4 еуро-палети.

Избор помеѓу 4 типови на шасии

Перформанси, стабилност и сила: шасијата Porter NP6 е подготвена да биде опремена со надградби кои вообичаено се инсталираат на повисоките категории на возила:

  • 2.650 mm со единечни тркала
  • 3.070 mm со единечни тркала
  • 3.000 mm со двојни тркала
  • 3.250 mm со двојни тркала

Носивост од 950kg до 1.440kg

Верзија со единечни тркала

Во зависност од специфичните потреби, можете да изберете една од различните големини на платформи за товарење, достигнувајќи максимална големина од 2.800×1.1680 mm. Товарниот простор, со својата рамна и правилна површина поставена на само 8000 mm од земјата, ги олеснува операциите на товарење, благодарение на двете страници и задната штица кои целосно се спуштаат надолу.

Верзија со двојни тркала

Цврстата челична рамка, комбинирана со предностите на целосно употребливиот товарен простор, гарантира извонредни перформанси во однос на носењето товар, достигнувајќи вредност од повеќе од 1.400 kg ефективен капацитет.

Повеќе простор за вашиот товар

ви треба помош?

Контактирајте не за сите Ваши потреби.

Брошура и технички карактеристики

Ви треба информација за моделот и спецификацијата?