Комфорен, практичен и управлив

Лесен за управување и маневар во урбани средини, со одличен капацитет на товарање Porter Van е одлично доставно возило за градските центри. Има одлични димензии:

  • Должина  – 3.400 мм
  • Широчина – 1.395 мм
  • Висина – 1.870 мм

Има краток радиус на вртење под 4 метри, што го прави исклучително лесен за маневар, а се нуди и со две лизгачки врати со кои утоварот и истоварот се многу лесни, дури и во услови на сообраќаен метеж.

Дополнителни предности

Моделот Van има капацитет од 3м3 и може да превезува до 730 килограми товар.

Може да се избере и како :

  • модел со бензински мотори, или со комбинирани мотори Ecopower (кои работат на бензин и на плин LPG)
  • и со редуциран капацитет на товарање со бруто маса од 1,5 тони за помали трошоци на оперирање

Со бројни можности и за надградба и конверзија

Ценовник за Piaggio Porter