fbpx

Services with Tabs

Киперската изведба на Porter се одликува со неговата флексибилност и агилност и со одлични својства (капацитет) на товарање

Моделот APE Classic е еден од најлегендарните претставници на палетата на PIAGGIO Commercial возила со три тркала. 

Ape Calessino е специјален вид на возило, со посебно дизајнирани детали кои го прават лесно препознатлив во целиот свет.

Киперската изведба на Porter се одликува со неговата флексибилност и агилност и со одлични својства (капацитет) на товарање

Моделот APE Classic е еден од најлегендарните претставници на палетата на PIAGGIO Commercial возила со три тркала. 

Киперската изведба на Porter се одликува со неговата флексибилност и агилност и со одлични својства (капацитет) на товарање

Моделот APE Classic е еден од најлегендарните претставници на палетата на PIAGGIO Commercial возила со три тркала. 

Ape Calessino е специјален вид на возило, со посебно дизајнирани детали кои го прават лесно препознатлив во целиот свет.

Моделот APE Classic е еден од најлегендарните претставници на палетата на PIAGGIO Commercial возила со три тркала. 

Ape Calessino е специјален вид на возило, со посебно дизајнирани детали кои го прават лесно препознатлив во целиот свет.

Моделот APE Classic е еден од најлегендарните претставници на палетата на PIAGGIO Commercial возила со три тркала. 

Киперската изведба на Porter се одликува со неговата флексибилност и агилност и со одлични својства (капацитет) на товарање

Моделот APE Classic е еден од најлегендарните претставници на палетата на PIAGGIO Commercial возила со три тркала. 

Ape Calessino е специјален вид на возило, со посебно дизајнирани детали кои го прават лесно препознатлив во целиот свет.

Пристигна новиот PIAGGIO PORTER NP6. Атрактивен, динамичен, флексибилен, со врвни перформанси и еколошки карактеристики.

New

Главните предности на Piaggio Porter се практичноста, компактните димензии, импресивните димензии за утовар и економичноста.

Киперската изведба на Porter се одликува со неговата флексибилност и агилност и со одлични својства (капацитет) на товарање

Моделот APE Classic е еден од најлегендарните претставници на палетата на PIAGGIO Commercial возила со три тркала. 

Легендарниот модел на три тркала на Piaggio, кој одлично се снаоѓа во руралните средини, а е брз и ефикасен во градскиот метеж.

Ape Calessino е специјален вид на возило, со посебно дизајнирани детали кои го прават лесно препознатлив во целиот свет.

Пристигна новиот PIAGGIO PORTER NP6. Атрактивен, динамичен, флексибилен, со врвни перформанси и еколошки карактеристики.

Киперската изведба на Porter се одликува со неговата флексибилност и агилност и со одлични својства (капацитет) на товарање

Моделот APE Classic е еден од најлегендарните претставници на палетата на PIAGGIO Commercial возила со три тркала. 

Легендарниот модел на три тркала на Piaggio, кој одлично се снаоѓа во руралните средини, а е брз и ефикасен во градскиот метеж.

Ape Calessino е специјален вид на возило, со посебно дизајнирани детали кои го прават лесно препознатлив во целиот свет.