fbpx

Services List

Нов PIAGGIO PORTER
Пристигна новиот PIAGGIO PORTER NP6. Атрактивен, динамичен, флексибилен, со врвни перформанси и еколошки карактеристики.
Read more
Piaggio Porter
Главните предности на Piaggio Porter се практичноста, компактните димензии, импресивните димензии за утовар и економичноста.
Read more
Piaggio Porter Кипер
Киперската изведба на Porter се одликува со неговата флексибилност и агилност и со одлични својства (капацитет) на товарање
Read more
Piaggio Ape Classic
Моделот APE Classic е еден од најлегендарните претставници на палетата на PIAGGIO Commercial возила со три тркала. 
Read more
Piaggio Ape 50
Легендарниот модел на три тркала на Piaggio, кој одлично се снаоѓа во руралните средини, а е брз и ефикасен во градскиот метеж.
Read more
Piaggio Ape Calessino
Ape Calessino е специјален вид на возило, со посебно дизајнирани детали кои го прават лесно препознатлив во целиот свет.
Read more

ви треба помош?

Контактирајте не за сите Ваши потреби.