fbpx

Возила

Нов PIAGGIO PORTER

Пристигна новиот PIAGGIO PORTER NP6. Атрактивен, динамичен, флексибилен, со врвни перформанси и еколошки карактеристики.

Piaggio Porter

Главните предности на Piaggio Porter се практичноста, компактните димензии, импресивните димензии за утовар и економичноста.

Piaggio Porter Кипер

Киперската изведба на Porter се одликува со неговата флексибилност и агилност и со одлични својства (капацитет) на товарање

Piaggio Ape Classic

Моделот APE Classic е еден од најлегендарните претставници на палетата на PIAGGIO Commercial возила со три тркала. 

Piaggio Ape 50

Легендарниот модел на три тркала на Piaggio, кој одлично се снаоѓа во руралните средини, а е брз и ефикасен во градскиот метеж.

Piaggio Ape Calessino

Ape Calessino е специјален вид на возило, со посебно дизајнирани детали кои го прават лесно препознатлив во целиот свет.

Контактирајте не за сите Ваши прашања, барања и потреби поврзани со возилата на Piaggio Commercial.

За повеќе информации и понуда, побарајте ги нашите продажни консултанти