fbpx

Services Grid 3

Нов PIAGGIO PORTER

Пристигна новиот PIAGGIO PORTER NP6. Атрактивен, динамичен, флексибилен, со врвни перформанси и еколошки карактеристики.

read more
Piaggio Porter

Главните предности на Piaggio Porter се практичноста, компактните димензии, импресивните димензии за утовар и економичноста.

read more
Piaggio Porter Кипер

Киперската изведба на Porter се одликува со неговата флексибилност и агилност и со одлични својства (капацитет) на товарање

read more
Piaggio Ape Classic

Моделот APE Classic е еден од најлегендарните претставници на палетата на PIAGGIO Commercial возила со три тркала. 

read more
Piaggio Ape 50

Легендарниот модел на три тркала на Piaggio, кој одлично се снаоѓа во руралните средини, а е брз и ефикасен во градскиот метеж.

read more
Piaggio Ape Calessino

Ape Calessino е специјален вид на возило, со посебно дизајнирани детали кои го прават лесно препознатлив во целиот свет.

read more