fbpx

Koнтактирајте не

Ако имате било какво прашање за набавка, финансирање, сервис или резервни делови за возилата на PIAGGIO Commercial, Ви стоиме на комплетно располагање .

Продажен салон

Сервис и резервни делови

За било какви информации или закажување термин за сервис, јавете се на нашите телефонски броеви:

Аутомакедонија Сервис
Сервис Скопје
02 3103 130
02 3103 260

Флотна продажба

Ако ви треба понуда на возила за Вашата флота, со специјални цени и финансирање, Ви стоиме на располагање

Владимир Стојковски
Бренд менаџер
02 3103 130
02 3103 130

Ве очекуваме

Пополнете ја контакт формата десно, со основните барани податоци. Нашите продажни и сервисни експерти ќе Ве контактираат во најбрз можен рок. Ако пак, имате итни барања, јавете се на нашите телефонски броеви.

Контакт форма