fbpx

Комплетна услуга

Нови возила

Изложбено продажен салон
Посетете го салонот на Аутомакедонија во населбата Кисела Вода, видете ги моделите на PIAGGIO Commercial, добијте комплетна и професионална услуга.

Сервис и резервни делови

Oвластен сервис и резервни делови
Сервисниот центар на Аутомакедонија, во населбата Кисела Вода е овластен за одржување и сервисирање на возилата Piaggio Commercial.

Технички преглед и осигурување

Комплетна услуга на едно место
Во комплексот во Кисела Вода, можете да направите и технички преглед, регистрација, да извадите полиси за осигурување (АО и каско)

Финансирање

Кредит, лизинг
Во соработка со домашните финансиски институции, Аутомакедонија ќе ви понуди и специјални пакети за финансирање на Вашите возила на кредит, финансиски или оперативен лизинг.

Контактирајте не за сите Ваши прашања, барања и потреби поврзани со возилата на Piaggio Commercial.

Looking for a First-Class Business Plan Consultant?