fbpx

Возилата на Piaggio во Скопје

Првите возила на PIAGGIO Commercial се веќе во Скопје, во салонот на Аутомакедонија во населбата Кисела Вода.

Во продолжение, првите фотографии од најпопуларните модели – PORTER (во киперска изведба и изведба со отворен товарен бокс) и популарниот, комерцијален – APE.